Πληροφορίες

Τα κύρια προϊόντα είναι το Waterboxx® plant cocoon που κατασκευάζεται από υψηλής ποιότητας πολυπροπυλένιο (πλαστικό) και ως εκ τούτου μπορεί να χρησιμοποιηθεί έως και 10 φορές. Το δέντρο χρειάζεται 9-12 μήνες για να αναπτυχθεί, και στην συνέχεια καθώς δεν απαιτείται πλέον η προστασία, το  Waterboxx® plant cocoon μπορεί να αφαιρεθεί και να επαναχρησιμοποιηθεί. Έτσι φυτεύουμε δέντρα με 90 % λιγότερο νερό σε σχέση, παραδείγματος χάρη, με ένα σύστημα με σταγόνες, επιτυγχάνοντας όμως ρυθμό επιβίωσης άνω του 90%.

Μια παραλλαγή του  Waterboxx® plant cocoon, που αναπτύχθηκε για να καλύψει ευρύτερες ανάγκες είναι το βιοδιασπώμενο Growboxx® plant cocoon που κατασκευάζεται από ανακυκλωμένο χαρτί και μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο μια φορά, αφού έχει επιτελέσει τον σκοπό του.

Το ιδιαίτερα χαμηλό κόστος σε σχέση με το «πλαστικό αδερφάκι του» το κάνει ιδανικό στις ακόλουθες περιπτώσεις:

  • Μπορούμε να φυτεύσουμε σε αμμώδεις εκτάσεις
  • Μπορούμε να φυτεύσουμε σε καμμένα δάση
  • Μπορούμε να φυτεύσουμε σε βραχώδεις εκτάσεις και σε βουνά
  • Μπορούμε να φυτεύσουμε σε ερήμους
  • Μπορούμε να φυτεύσουμε σε διαβρωμένα εδάφη
  • Μπορούμε να φυτεύσουμε και να αναδασώσουμε εκατοντάδες στρέμματα, διατηρώντας το κόστος (περιλαμβανομένου και του εργατικού) ιδιαίτερα χαμηλά.

Όλα τα παραπάνω διατηρώντας τους υψηλούς ρυθμούς επιβίωσης άνω του 90%, καθώς και της εξοικονόμησης νερού κατά 90%, αλλά και παρέχοντας 4 θέσεις για φύτευση μικρών θάμνων ή λαχανικών.

Κατεβάστε τον τιμοκατάλογο

Waterboxx® plant cocoon

Πλαστικό

Growboxx® plant cocoon

Bιοδιασπώμενο

Instructions App

Download our smartphone-app (Groasiswaterboxx) with 50 photos that will help you plant step by step: