Η Επανάσταση στην Δενδροφύτευση διαθέσιμη και στην Ελλάδα

Αποκλειστική διάθεση των προϊόντων Groasis

Χαμηλό κόστος, Λιγότερο νερό, Γρήγορη ανάπτυξη
90% χαμηλότερο κόστος, 90% λιγότερο νερό, 90% ρυθμός επιβίωσης

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΜΑΣ

Καλως ήρθατε στην Groasis Hellas

Η Groasis Hellas έχει την αποκλειστική διάθεση των προϊόντων Groasis σε Ελλάδα, Κύπρο, Αλβανία, Βουλγαρία και Βόρεια Μακεδονία.

Τα καινοτόμα προϊόντα Groasis έχουν διακριθεί διεθνώς και εφαρμόζονται στις πλέον άνυδρες περιοχές του πλανήτη για την φύτευση παραγωγικών και μη δέντρων, καθώς και λαχανικών.

Το προϊόν Waterboxx® plant cocoon παρέχει στο φυτό κατά το πρώτο διάστημα τις ζωής του την απαραίτητη υγρασία και το μικρο-περιβάλλον ώστε να αναπτυχθεί, χρησιμοποιώντας 90% λιγότερο νερό αλλά επιτυγχάνοντας ποσοστό επιβίωσης πάνω από 90%.

Η Ολλανδική εταιρεία Groasis έχει κερδίσει πλήθος διακρίσεων τα τελευταία χρόνια με κορυφαία την διάκριση ως της πιο Καινοτόμου Επιχείρησης στην Ολλανδία για το 2018, από το Εμπορικό Επιμελητήριο Ολλανδίας.

Τα προϊόντα χρησιμοποιούνται διεθνώς τόσο για να βοηθήσουν μικρές κοινότητες σε φτωχές και άνυδρες περιοχές του πλανήτη με την καλλιέργεια παραγωγικών φυτών και λαχανικών, αλλά και να κάνουν εφικτή την φύτευση σε ερημικές και άνυδρες περιοχές και αποκατάσταση αποδασωμένων εκτάσεων.

Για τους παραπάνω λόγους η εταιρεία Groasis έχει βραβευθεί από τα Ηνωμένα Έθνη και πολλούς άλλους κρατικούς και διεθνείς οργανισμούς.


ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΜΑΣ